"Dobrodošel tudi Turk"

Foto: Žurnal24 Vodja novomeške restavracije si izmišljuje svoja pravila, je prepričana ena od b
McDonald's. V novomeškem naj ne bi smeli postreči nekdanjih zaposlenih.
Oglej si celoten članek

V restavraciji McDonald's bivših zaposlenih, potem ko so ti v restavracijo prišli kot gostje, naj ne bi želeli postreči, nam je povedala ena od nekdaj zaposlenih v tej restavraciji.

“Ko sem dala odpoved, so začele krožiti govorice o tem, da bivših delavcev ne smejo več postreči, tistim, ki bi to storili, pa so grozili z odpovedjo,” nam je povedala sogovornica (ime hranimo v uredništvu).

Preverila je sama
Da bi preverili, ali govorice držijo, sta šli skupaj s prav tako bivšo zaposleno v restavracijo na sladoled. “Ko sva prišli do blagajne, nama je delavka povedala, da naju žal ne sme postreči. Zahtevali sva vodjo restavracije, ki je iz kuhinje le zavpil, da je to zato, ker smo vsi bivši delavci osumljeni kraje,” je dogodek opisala sogovornica.

Kot je dodala, je bivših zaposlenih veliko, o kakšnih krajah pa sama ne ve ničesar.

McDonald's: Dobrodošli
Za pojasnilo smo se obrnili na vodstvo McDonald'sa v Sloveniji, kjer so nam povedali, da se odnos do njihovih zaposlenih in tistih, ki to niso več, verjetno odraža tudi v dejstvu, da so bili letos uvrščeni med sedem najboljših delodajalcev v Sloveniji. “Dobrodošli pa so prav vsi, od Dejana Turka, generalnega direktorja Simobila, ki je bil naš kolega, pa do študentov, ki so bili pri nas zaposleni le en dan,” so odgovorili v McDonald'su.

Ob zaključku redakcije nam je naša sogovornica sporočila, da so se stvari uredile in da v restavraciji znova strežejo tudi nekdanjim zaposlenim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.