Slovenija
27 ogledov

"Dobrodošel tudi Turk"

Vodja novomeške restavracije si izmišljuje svoja pravila, je prepričana ena od b Žurnal24 main
McDonald's. V novomeškem naj ne bi smeli postreči nekdanjih zaposlenih.

V restavraciji McDonald's bivših zaposlenih, potem ko so ti v restavracijo prišli kot gostje, naj ne bi želeli postreči, nam je povedala ena od nekdaj zaposlenih v tej restavraciji.

“Ko sem dala odpoved, so začele krožiti govorice o tem, da bivših delavcev ne smejo več postreči, tistim, ki bi to storili, pa so grozili z odpovedjo,” nam je povedala sogovornica (ime hranimo v uredništvu).

Preverila je sama
Da bi preverili, ali govorice držijo, sta šli skupaj s prav tako bivšo zaposleno v restavracijo na sladoled. “Ko sva prišli do blagajne, nama je delavka povedala, da naju žal ne sme postreči. Zahtevali sva vodjo restavracije, ki je iz kuhinje le zavpil, da je to zato, ker smo vsi bivši delavci osumljeni kraje,” je dogodek opisala sogovornica.

Kot je dodala, je bivših zaposlenih veliko, o kakšnih krajah pa sama ne ve ničesar.

McDonald's: Dobrodošli
Za pojasnilo smo se obrnili na vodstvo McDonald'sa v Sloveniji, kjer so nam povedali, da se odnos do njihovih zaposlenih in tistih, ki to niso več, verjetno odraža tudi v dejstvu, da so bili letos uvrščeni med sedem najboljših delodajalcev v Sloveniji. “Dobrodošli pa so prav vsi, od Dejana Turka, generalnega direktorja Simobila, ki je bil naš kolega, pa do študentov, ki so bili pri nas zaposleni le en dan,” so odgovorili v McDonald'su.

Ob zaključku redakcije nam je naša sogovornica sporočila, da so se stvari uredile in da v restavraciji znova strežejo tudi nekdanjim zaposlenim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.