Dočakali so vlado

Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, PAHOR Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Svetlik Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Svetlik Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Radić Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Širca Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Širca Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Lukšič Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Golobič Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Vlačič Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, Vlačič Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, PAHOR Foto: Žurnal24 obisk, vlada, Podravje, Ptuj, mARUŠIČ
Vlada današnji obisk Podravske regije začenja na Ptuju. Mnogi so bili prepričani, da bo središče obiska Maribor in ne Ptuj s svojimi podjetji.
Oglej si celoten članek

Še dan pred obiskom so nam na mariborski občini dejali, da “še ne vedo, ali bo župan Franc Kangler sploh nagovoril in sprejel Vlado RS”, saj niso vedeli, ali je mariborski župan v programu obiska načrtovan.

V TVM ne bo protesta
Poleg delovnega sestanka na ptujskem gradu bodo ministri opravili obiske po regiji. Gospodarska ministrica Darja Radić bo obiskala Terme Ptuj, poslovno cono Tam in Dravske elektrarne Maribor. Kot smo neuradno izvedeli, naj se ne bi posebej ustavila pri zaposlenih v podjetju TVM, kjer že 18. dan poteka stavka zaradi neizplačila plač.

Fotografije vladnega obiska na Ptuju v GALERIJI.

Tudi informacijo, da naj bi TVM-jevci pripravljali protest, je sindikalist Franjo Trojner zanikal: “Delavci so doma. Ni smiselno, da bi protestirali. Tako ali tako smo Radićevi že poslali pismo.”

Dorijan Marušič, minister za zdravje, bo med drugim v UKC Maribor govoril o onkologiji, Patrick Vlačič si bo ogledal traso avtocestnega odseka od Dražencev in se ustavil na mariborskem letališču, v Mariboru pa bodo končno dočakali obisk premierja in ministrice za kulturo v javnem zavodu Maribor 2012. Obisk bo vlada sklenila na srečanju z župani, gospodarstveniki, poslanci in državnimi svetniki v Habakuku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.