Dogovor s sindikati

Foto: Žurnal24 Njihova usoda je, kot pravijo v Novolesu, zdaj odvisna predvsem od bank in drugi
Novoles. Do potrditve prisilne poravnave ne bodo stavkali.
Oglej si celoten članek

Straža. "Dogovorili smo se, da do odločitve sodišča o izidu prisilne poravnave sindikati in delavci ne bodo stavkali," je včeraj ob podpisu sporazuma povedal Sergej Murgelj, predsednik uprave Novolesa.

Uprava se je v sporazumu zavezala, da bo obveznosti do delavcev za februar in marec do vključno 14. marca, ko je bila uvedena prisilna poravnava, plačala v najkrajšem možnem roku, odvisno od likvidnosti družbe. Plače pa bodo od 14. marca redne, so še sporočili z uprave, do vsakega 18. v mesecu.

"Sklenitev sporazuma je pomembno sporočilo vsem, da je naše poslovanje stabilizirano in da tudi med zaposlenimi uživamo veliko mero zaupanja," je dodal Robert Štumpf, član uprave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:11 14. December 2012.

    26.člen URS, ( pravica do povračila škode)<br /><br />Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.