Dolenjcev ni pomiril niti razpršilec

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična (Foto: Žurnal24)
Pri Mladinskem centru v Brežicah sta se stepli dve skupini – ena iz Krškega, druga iz Brežic. Dva sta morala prespati na policijski postaji.
Oglej si celoten članek

V soboto zgodaj zjutraj je pri Mladinskem centru v Brežicah prišlo do množičnega pretepa. Policisti so ugotovili, da je kri zavrela skupini mladih iz Krškega in Brežic.

"Ob prihodu policistov so se pomirili, razen dveh, in sicer 28-letnega Brežičana in 42-letnega Krčana, ki sta s kršitvijo oziroma pretepom nadaljevala. Policisti so uporabili prisilna sredstva, in sicer plinski razpršilec, fizično silo in lisice. Obema so odredili pridržanje na policijski postaji, pred tem pa so 42-letniku v zdravstvenem domu oskrbeli presekanino na arkadi," so sporočili s Policijske uprave Krško. Oba kršitelja bosta dobila plačilne naloge.

Prav tako v soboto dopoldne so neznanci v trgovskem centru v Krškem izkoristili gnečo in oškodovanki iz torbice, ki jo je imela pri sebi, ukradli denarnico z nekaj gotovine in bančnimi karticami. "Kartice je pravočasno preklicala in preprečila zlorabo, policisti pa so še ugotovili, da je bil storilec res predrzen – na torbici, ki jo je imela pri sebi, je uspel neopazno odpreti zadrgo in tako iz nje vzeti denarnico," so še zapisali v poročilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.