Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Dolenjcev ni pomiril niti razpršilec

Slika je simbolična (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Pri Mladinskem centru v Brežicah sta se stepli dve skupini – ena iz Krškega, druga iz Brežic. Dva sta morala prespati na policijski postaji.

V soboto zgodaj zjutraj je pri Mladinskem centru v Brežicah prišlo do množičnega pretepa. Policisti so ugotovili, da je kri zavrela skupini mladih iz Krškega in Brežic.

"Ob prihodu policistov so se pomirili, razen dveh, in sicer 28-letnega Brežičana in 42-letnega Krčana, ki sta s kršitvijo oziroma pretepom nadaljevala. Policisti so uporabili prisilna sredstva, in sicer plinski razpršilec, fizično silo in lisice. Obema so odredili pridržanje na policijski postaji, pred tem pa so 42-letniku v zdravstvenem domu oskrbeli presekanino na arkadi," so sporočili s Policijske uprave Krško. Oba kršitelja bosta dobila plačilne naloge.

Prav tako v soboto dopoldne so neznanci v trgovskem centru v Krškem izkoristili gnečo in oškodovanki iz torbice, ki jo je imela pri sebi, ukradli denarnico z nekaj gotovine in bančnimi karticami. "Kartice je pravočasno preklicala in preprečila zlorabo, policisti pa so še ugotovili, da je bil storilec res predrzen – na torbici, ki jo je imela pri sebi, je uspel neopazno odpreti zadrgo in tako iz nje vzeti denarnico," so še zapisali v poročilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.