Dolenjec materi grozil, da jo bo ubil

Foto: Žurnal24 (Foto: Zurnal24)
Novo mesto. Policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja moškemu, ki že več let izvaja psihično in fizično nasilje nad svojo mamo. Grozil ji je, da jo bo ubil.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so na podlagi zbranih obvestil ugotovili, da naj bi 41-letni moški že več let izvajal fizično in psihično nasilje nad svojo mamo. "O tem, kaj se dogaja, so nas obvestili drugi. Lahko potrdim le, da se na nas ni obrnila žrtev sama," nam je dejala Alenka Drenik s Policijske uprave Novo mesto.

Moški naj bi mamo žalil, ji grozil, da jo bo ubil, ter jo pretepal. Zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, so mu policisti izrekli ukrep prepovedi  približevanja.

Ta velja 48 ur, nato pa mora preiskovalni sodnik odločiti, ali bo ukrep podaljšal ali ne. Prepoved približevanja lahko podaljša za največ 60 dni. Policisti bodo sicer osumljenca ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.