Dolg seznam prekrškov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
33-letnik je že večkrat kršil cestnoprometne predpise. Policisti so ga znova ustavili, mu zasegli avtomobil, sodišču pa poslali obdolžilni predlog.
Oglej si celoten članek

33-letnega voznika so metliški policisti ustavil v torek popoldan – povod je bila vožnja v naravnem okolju. Voznik sprav znakov policistov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo.

Policisti so ga izsledili in ustavili. Med postopkom so ugotovili, da 33-letni večkratni kršitelj cestnoprometnih predpisov vozi neregistriran avtomobil, na katerem sta nameščeni registrski tablici, ki pripadata drugemu vozilu, pa tudi obveznega zavarovanja ni imel urejenega.

"Med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, v vozilu je prevažal več oseb, kot je dovoljeno, med njimi tudi otroke, ki na sedežih niso bili ustrezno zavarovani z zadrževalnim sistemom. Kršitelju so avtomobil zasegli in na sodišče naslovili obdolžilni predlog," pojasnjujejo na PU Novo mesto.

Za vse naštete kršitve globa znaša več kot 2.700 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:22 22. Avgust 2013.

    Verjetno res ni potrebe po ugibanju in je tisti vrašaj na koncu povsem odveč.<br />Plačal pa itak ne bo.... sedet …

  • 10:55 22. Avgust 2013.

    ciganija.com ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.