Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Dolg seznam prekrškov

Dosledno uporabljajte varnostni pas! (Foto: Istockphoto) Žurnal24 main
33-letnik je že večkrat kršil cestnoprometne predpise. Policisti so ga znova ustavili, mu zasegli avtomobil, sodišču pa poslali obdolžilni predlog.

33-letnega voznika so metliški policisti ustavil v torek popoldan – povod je bila vožnja v naravnem okolju. Voznik sprav znakov policistov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo.

Policisti so ga izsledili in ustavili. Med postopkom so ugotovili, da 33-letni večkratni kršitelj cestnoprometnih predpisov vozi neregistriran avtomobil, na katerem sta nameščeni registrski tablici, ki pripadata drugemu vozilu, pa tudi obveznega zavarovanja ni imel urejenega.

"Med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, v vozilu je prevažal več oseb, kot je dovoljeno, med njimi tudi otroke, ki na sedežih niso bili ustrezno zavarovani z zadrževalnim sistemom. Kršitelju so avtomobil zasegli in na sodišče naslovili obdolžilni predlog," pojasnjujejo na PU Novo mesto.

Za vse naštete kršitve globa znaša več kot 2.700 evrov.

Komentarjev 2
  • Oxxo 21:22 22.avgust 2013.

    Verjetno res ni potrebe po ugibanju in je tisti vrašaj na koncu povsem odveč.Plačal pa itak ne bo.... sedet tudi ne bo šel... Torej? Malo iger in kruha za narod... rezultat s cigani je pa vedno isti = zgodi se nič.

  • Boschtjan Zupanchich 10:55 22.avgust 2013.

    ciganija.com ?