Domžale: Sin ustrelil očeta, nato še sebe

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti poročajo o grozljivki, ki se je popoldne dogajala v Domžalah.
Oglej si celoten članek

V streljanju na območju Domžal sta umrli dve osebi, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana. Ker preiskava še poteka, so podrobnejša pojasnila na policiji napovedali za četrtek.

Po poročanju portala Domžalec je prišlo do streljanja okoli 16. ure. Po neuradnih navedbah naj bi sin najprej ustrelil očeta, nato pa sodil še sebi.

Tragičen dogodek se je pripetil v stanovanjski hiši na Zoisovi ulici v neposredni bližini Športnega parka na Viru, krajani pa naj bi okrog 16. ure slišali tri strele, še pišejo v Domžalcu in dodajajo, da sta bila po vsej verjetnosti v hiši v času tragedije oče in sin sama, saj naj bi policijo o streljanju obvestila soseda.

S policije so sporočili, da so ob prihodu na kraj v stanovanjski hiši odkrili dve pokojni osebi: "Trenutno pa na kraju še poteka intenzivna kriminalistična preiskava in vam več informacij še ne moremo posredovati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 03:17 14. Oktober 2021.

    Žal stanje v državi doprinese tudi k odnosom med ljudmi. Narod je depresiven, jezen in razočaran, ko vidi, kaj se …

  • 23:18 13. Oktober 2021.

    Zmeraj, ko slišim za družinsko tragedijo, me kar zmrazi. Kaj vse se skriva za štirimi stenami introvertiranih Slovencev.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.