Slovenija > Črna kronika
81985 ogledov

Domžale: Sin ustrelil očeta, nato še sebe

Policija je v petek za dokazi okoli prizorišča grozljivega umora stikala celo po Žurnal24 main
Policisti poročajo o grozljivki, ki se je popoldne dogajala v Domžalah.

V streljanju na območju Domžal sta umrli dve osebi, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana. Ker preiskava še poteka, so podrobnejša pojasnila na policiji napovedali za četrtek.

Po poročanju portala Domžalec je prišlo do streljanja okoli 16. ure. Po neuradnih navedbah naj bi sin najprej ustrelil očeta, nato pa sodil še sebi.

Tragičen dogodek se je pripetil v stanovanjski hiši na Zoisovi ulici v neposredni bližini Športnega parka na Viru, krajani pa naj bi okrog 16. ure slišali tri strele, še pišejo v Domžalcu in dodajajo, da sta bila po vsej verjetnosti v hiši v času tragedije oče in sin sama, saj naj bi policijo o streljanju obvestila soseda.

S policije so sporočili, da so ob prihodu na kraj v stanovanjski hiši odkrili dve pokojni osebi: "Trenutno pa na kraju še poteka intenzivna kriminalistična preiskava in vam več informacij še ne moremo posredovati."

Komentarjev 2
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 03:17 14.oktober 2021.

    Žal stanje v državi doprinese tudi k odnosom med ljudmi. Narod je depresiven, jezen in razočaran, ko vidi, kaj se dogaja z državo, kaj počne oblast in kaj smo državljani v letu in pol postali..Kot svinje na kmetiji, o katerih ...prikaži večh usodi odloča gospodar. Kako se jih bo hranilo, kolikšne bodo ograde, kdaj se ugasnejo luči, proti čem jih cepiti in kdaj in za koliko časa jih spustiti na dvorišče. In vsak kmet ve, da prašiči čutijo, kdaj se bližajo koline. Oprostite primerjavi, ampak Hojs tako pravi...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:18 13.oktober 2021.

    Zmeraj, ko slišim za družinsko tragedijo, me kar zmrazi. Kaj vse se skriva za štirimi stenami introvertiranih Slovencev.