"Domžale zavite v dim"

Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Katja Bone Gasilci Foto: Bralec Uroš Požar v Domžalah Foto: Bralec Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Bralec Požar v Domžalah Foto: Bralec Požar v Domžalah Foto: Bralec Igor Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Bralec Domžale, dim Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Nataša Pogačar Požar v Domžalah
V Domžalah so se gasilci pozno zvečer še borili s požarom, ki je popoldan zajel opuščen objekt. Pristojni bilžnjim stanovalcem svetovali, naj zaprejo okna.
Oglej si celoten članek

"Domžale so vse v dimu," je poročal bralec Žurnala24 v nedeljo okoli 18. ure.

Drugi bralec pa nam je poslal fotografijo z nogometne tekme Domžale - Olimpija, na kateri je vidna dimna kulisa požara, saj je bil goreči objekt v neposredni bližini stadiona. Ali je imel ogenj kakšno povezavo s tekmo, ni znano.

Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana je zvečer pojasnil naslednje: "Do sedaj je znano le to, da naj bi pričelo goreti v zgornjih nadstropjih. V času požara naj ne bi bilo v objektu nikogar. Vzrok še ni znan, prav tako ne posledice in materialna škoda. Trenutno še niso vzpostavljeni pogoji za varno opravljanje ogleda.

"Streha objekta je uničena skoraj v celoti, trenutno še vedno gori v 3. nadstropju. Okoliškim prebivalcem svetujemo, da zaprejo okna in vrata, saj se sprošča gost dim (gorijo razni plastični predmeti...)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:57 20. Maj 2012.

    to je tm pr merkatorju

  • zic
    18:34 20. Maj 2012.

    a ni to zraven medgeneracijskega bloka-novogradnja?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.