Na koncu še namerno trčil v policiste in pobegnil

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
30 letnik v priporu, osumljen pa kar petih kaznivih dejanj.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so pridržali 30. letnega Mariborčana, ki je utemeljeno osumljen kar petih kaznivih dejanj; vloma, drzne tatvine, dveh tatvin in predrzne vožnje v cestnem prometu.

Z zbiranjem obvestil so namreč policisti ugotovili, da je osumljeni vlomil v trgovino, kjer je izvršil drzno tatvino, kradel pa je tudi drugod na območju Maribora:  "Pri kaznivem dejanju v trgovini so zaposleni zaklenili vrata, da bi mu preprečili beg, vendar je osumljeni razbil vrata in s kraja pobegnil," so sporočili z PU Maribor.

Namerno trčil v policiste

To pa še ni vse, moški je z ukradenim osebnim avtomobilom predrzno divjal po štajerski prestolnici, na znake policistov se ni odvzal in tako bežal pred možmi v modrem. "Pri tem je ogrožal ostale udeležence v cestnem prometu, saj je večkrat prevozil rdečo luč na semaforju, ogrožal pešce na prehodih za pešce, nato pa namerno trčil v službeno vozilo policije," so še sporočili mariborski policisti, ki so ukradeno vozilo našli na območju Tezna v Mariboru, nepridoprav pa je pobegnil. 

Po zaključku policijske preiskave je bil osumljeni priveden k dežurnemu preiskovalnemu sodnik v Mariboru, ki je predrzneža poslal v pripor. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:00 23. Februar 2019.

    Žal ta divjak iz Tezna ni osamljena zgodba ! Nočni vozniki testirajo svoje dirkalnike na območju Nove vasi in ceste …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.