Slovenija
2030 ogledov

Na koncu še namerno trčil v policiste in pobegnil

Policija Gregor Prebil
30 letnik v priporu, osumljen pa kar petih kaznivih dejanj.

Mariborski policisti so pridržali 30. letnega Mariborčana, ki je utemeljeno osumljen kar petih kaznivih dejanj; vloma, drzne tatvine, dveh tatvin in predrzne vožnje v cestnem prometu.

Z zbiranjem obvestil so namreč policisti ugotovili, da je osumljeni vlomil v trgovino, kjer je izvršil drzno tatvino, kradel pa je tudi drugod na območju Maribora:  "Pri kaznivem dejanju v trgovini so zaposleni zaklenili vrata, da bi mu preprečili beg, vendar je osumljeni razbil vrata in s kraja pobegnil," so sporočili z PU Maribor.

Namerno trčil v policiste

To pa še ni vse, moški je z ukradenim osebnim avtomobilom predrzno divjal po štajerski prestolnici, na znake policistov se ni odvzal in tako bežal pred možmi v modrem. "Pri tem je ogrožal ostale udeležence v cestnem prometu, saj je večkrat prevozil rdečo luč na semaforju, ogrožal pešce na prehodih za pešce, nato pa namerno trčil v službeno vozilo policije," so še sporočili mariborski policisti, ki so ukradeno vozilo našli na območju Tezna v Mariboru, nepridoprav pa je pobegnil. 

Po zaključku policijske preiskave je bil osumljeni priveden k dežurnemu preiskovalnemu sodnik v Mariboru, ki je predrzneža poslal v pripor. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 20:00 23.februar 2019.

    Žal ta divjak iz Tezna ni osamljena zgodba ! Nočni vozniki testirajo svoje dirkalnike na območju Nove vasi in ceste Proletarskih brigad ,kjer je PP ! Torej nihče nič ne sliši .