Drogo skrivali zakopano v gozdovih

Foto: Žurnal24 Zasežena konoplja. (Foto: PU Kranj)
Zaključena preiskava. Šest osumljenih skupno storilo 43 kaznivih dejanj, štirje osumljeni ostali v priporu. Policisti zasegli konopljo in kokain.
Oglej si celoten članek

 

Minuli četrtek se je odvilo sklepno dejanje večmesečne preiskave kriminalistov in policistov Policijske uprave Kranj. Preiskovali so dejanja, povezana s prometom s prepovedanimi drogami.

 

V zaključni akciji je sodelovalo 50 kriminalistov, policistov in policistov s službenimi psi. Zasegli so dober kilogram konoplje, produkte konoplje, heroin, snovi za redčenje prepovedanih drog ter nekaj predmetov, za katere sumijo, da izhajajo iz drugih kaznivih dejanj.

V četrtek so tako opravili 50 hišnih in osebnih preiskav pri osumljencih, starih od 30 do 48 let, ki prihajajo iz Kranja, Radovljice in Jesenic.

 

Drogo zakopali v gozdu
V osemmesečni preiskavi so policisti odkrili, da je združba organizirala lastno mrežo prekupčevalcev. Droge pa niso hranili doma, pač pa so jo zakopali na različnih mestih v gozdovih v okolici Kranja.

Štirje v priporu
V kriminalistični preiskavi so ugotovili, da je šest osumljenih skupno storilo 43 kaznivih dejanj. Včeraj je preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Kranju zaslišal štiri osumljene, za katere je tudi odredil pripor.

Prvoosumljeni je v obdobju osmih mesecev s preprodajo heroina zaslužil okoli 17.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.