Nove ugotovitve nesreče v Avstriji. Tragično za dve Slovenki.

Foto: Facebook, BFV Feldbach
Foto: Facebook, BFV Feldbach
Štirje Slovenci so se vračali z nočnega dela v Avstriji.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da je včeraj zjutraj v Avstriji prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta umrla dva udeleženca. Sprva so avstrijski portali poročali o slovenskem paru, a izkazalo se je, da je šlo za dve Slovenki, sopotnici v avtomobilu, ki ga je vozil 23-letni Slovenec.

V tem avtu so bili štirje potniki, vračali so se iz nočne izmene v službi. Poleg voznika so bile v avtu še tri ženske, stare 32, 43 in 46 let. Dve sopotnici, stari 43 in 46 let, sta žal poškodbam podlegli. Ena na mestu nesreče, druga v bolnišnici.

Po poročanju avstrijskih portalov naj bi do nesreče prišlo zaradi utrujenosti voznika, 23-letnik naj bi za volanom domnevno zaspal. Slovenci so se vračali z nočne izmene v predelovalnici usnja v Wollsdorfu.

23-letnik je v nesreči trčil v nasproti vozeče vozilo. Poleg dveh smrtnih žrtev so bili v nesreči še trije udeleženci poškodovani.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.