Slovenija
13262 ogledov

Nove ugotovitve nesreče v Avstriji. Tragično za dve Slovenki.

Nesreča Avstrija Facebook, BFV Feldbach
Štirje Slovenci so se vračali z nočnega dela v Avstriji.

Poročali smo že, da je včeraj zjutraj v Avstriji prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta umrla dva udeleženca. Sprva so avstrijski portali poročali o slovenskem paru, a izkazalo se je, da je šlo za dve Slovenki, sopotnici v avtomobilu, ki ga je vozil 23-letni Slovenec.

V tem avtu so bili štirje potniki, vračali so se iz nočne izmene v službi. Poleg voznika so bile v avtu še tri ženske, stare 32, 43 in 46 let. Dve sopotnici, stari 43 in 46 let, sta žal poškodbam podlegli. Ena na mestu nesreče, druga v bolnišnici.

Po poročanju avstrijskih portalov naj bi do nesreče prišlo zaradi utrujenosti voznika, 23-letnik naj bi za volanom domnevno zaspal. Slovenci so se vračali z nočne izmene v predelovalnici usnja v Wollsdorfu.

23-letnik je v nesreči trčil v nasproti vozeče vozilo. Poleg dveh smrtnih žrtev so bili v nesreči še trije udeleženci poškodovani.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.