Drzen rop poštarskega vozila

Foto: Žurnal24 Ali prepoznate enega od storilcev? (Foto: policija)
V petek nekaj po 20. uri so neznanci na glavni cesti Dravograd – Maribor oropali voznika tovornega vozila Pošte Slovenija. Policija naproša očividce za pomoč.
Oglej si celoten članek

"45-letnega uslužbenca so ustavili z modrimi rotacijskimi lučmi z vozila, podobnega reševalnemu, in loparčkom z rdečo lučjo, ter ga z uporabo fizične sile lažje poškodovali," je sporočil Peter Pungartnik iz PU Slovenj Gradec.

Odpeljali so se v gozd
Eden izmed storilcev se je medtem usedel za volan poštnega vozila in z njim odpeljali v gozd izven naselja Gortina na območju občine Muta. Tam so storilci na silo vstopili v keson tovornega avtomobila in iz njega odtujili večjo vsoto denarja, je še povedal Pungartnik.

Poziv očividcem
Policisti naprošajo voznike, ki so se v omenjenem času vozili mimo in opazili osebni avtomobil karavanske izvedbe z nameščenimi modrimi rotacijskimi lučmi, podobnega reševalnemu vozilu, in bi lahko nudili koristne podatke, da pokličejo na interventno število policije 113 oziroma na anonimno telefonsko številko 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.