Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Drzen rop poštarskega vozila

Ali prepoznate enega od storilcev? (Foto: policija) Žurnal24 main
V petek nekaj po 20. uri so neznanci na glavni cesti Dravograd – Maribor oropali voznika tovornega vozila Pošte Slovenija. Policija naproša očividce za pomoč.

"45-letnega uslužbenca so ustavili z modrimi rotacijskimi lučmi z vozila, podobnega reševalnemu, in loparčkom z rdečo lučjo, ter ga z uporabo fizične sile lažje poškodovali," je sporočil Peter Pungartnik iz PU Slovenj Gradec.

Odpeljali so se v gozd
Eden izmed storilcev se je medtem usedel za volan poštnega vozila in z njim odpeljali v gozd izven naselja Gortina na območju občine Muta. Tam so storilci na silo vstopili v keson tovornega avtomobila in iz njega odtujili večjo vsoto denarja, je še povedal Pungartnik.

Poziv očividcem
Policisti naprošajo voznike, ki so se v omenjenem času vozili mimo in opazili osebni avtomobil karavanske izvedbe z nameščenimi modrimi rotacijskimi lučmi, podobnega reševalnemu vozilu, in bi lahko nudili koristne podatke, da pokličejo na interventno število policije 113 oziroma na anonimno telefonsko številko 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.