Dunajčan, ki je pri nas umrl, imel psihične težave

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Oliver D., ki so ga včeraj lovili avstrijski in slovenski policisti, je bil duševni bolnik.
Oglej si celoten članek

"Moj sin je bil psihični bolnik. Očitno ni vzel zdravil,“ je za krone.at povedal oče Oliverja D., ki je včeraj po divji vožnji po Avstriji in Sloveniji umrl v bolnišnici v Rakičanu.

Po injekciji umrl

Kot pišejo, so mu slovenski zdravniki vbrizgali pomirjevalo, nakar je umrl. Okoliščine smrti bo raziskala posebna komisija. Oče je za sinovo usodo sicer izvedel preko medijev. Na omenjenem spletnem portalu je namreč videl fotografijo sinovega avta. Kot pravi, je takoj vedel, da se 44-letniku zgodilo nekaj hudega. "Če bi vzel zdravila, se to ne bi zgodilo,“ je še izjavil pretreseni 72-letnik in dodal: "Pri 15 letih so pri mojemu fantu odkrili manično depresijo. Večkrat se je zdravil v bolnišnici.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:08 11. November 2012.

    imel psihične težave... ma nemoj...a to je treba še povedat.

  • mph
    15:47 11. November 2012.

    Res mega sistem, pa ni prvič. Kdo ve koliko je psihiatričnih bolnikov zunaj, ki jemljejo ali pa ne jemljejo zdravila. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.