Duševni bolnik dojenčka vrgel ob tla

Foto: Žurnal24 Dojenček ima hude poškodbe in je v kritičnem stanju.
V Splitu se je odvila prava drama. Duševno neuravnovešen moški je dvomesečnega dojenčka vrgel ob tla. Otrok je v kritičnem stanju.
Oglej si celoten članek

Moški se je približal materi, ki se je ob plaži Bene sprehajala s stricem in nečakom, jo odrinil, iz vozička vzel otroka, ga večkrat udaril in nato vrgel ob tla. Priče pravijo, da je poskušal tudi skočiti nanj.

Dojenček je v krtičnem stanju, dobil je hude poškodbe glave. Zdaj je na otroškem oddelku za intenzivno zdravljenje Kliničnega centra Split, kjer se zdravniki borijo za njegovo življenje.

Storilca prijeli
Po napadu je storilec zbežal, vendar so ga že prijeli. Policija je potrdila, da je duševno moten in da so z njim pred njegovo hospitalizacijo v psihiatrijo že imeli opravka.

Otrokovo življenje na nitki
Moškega so odpeljali na opazovanje na psihiatrični oddelek v splitski bolnišnici. Le štiri nadstropja višje, na pediatričnem oddelku, pa se zdravniki trudijo, da bi otroku rešili življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.