Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Duševni bolnik dojenčka vrgel ob tla

Dojenček ima hude poškodbe in je v kritičnem stanju. Žurnal24 main
V Splitu se je odvila prava drama. Duševno neuravnovešen moški je dvomesečnega dojenčka vrgel ob tla. Otrok je v kritičnem stanju.

Moški se je približal materi, ki se je ob plaži Bene sprehajala s stricem in nečakom, jo odrinil, iz vozička vzel otroka, ga večkrat udaril in nato vrgel ob tla. Priče pravijo, da je poskušal tudi skočiti nanj.

Dojenček je v krtičnem stanju, dobil je hude poškodbe glave. Zdaj je na otroškem oddelku za intenzivno zdravljenje Kliničnega centra Split, kjer se zdravniki borijo za njegovo življenje.

Storilca prijeli
Po napadu je storilec zbežal, vendar so ga že prijeli. Policija je potrdila, da je duševno moten in da so z njim pred njegovo hospitalizacijo v psihiatrijo že imeli opravka.

Otrokovo življenje na nitki
Moškega so odpeljali na opazovanje na psihiatrični oddelek v splitski bolnišnici. Le štiri nadstropja višje, na pediatričnem oddelku, pa se zdravniki trudijo, da bi otroku rešili življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.