Dva meseca za odločitev

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Nekdanji minister Milan Zver je zavrnil sofinanciranje Kolezije. Ali bo Igor Lukšič denar dal, bo znano najpozneje v začetku junija.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. Ministrstvo za šolstvo in šport (MŠŠ) bo v dveh mesecih odločilo glede sofinanciranja kopališča Kolezija. Spomnimo, upravno sodišče je ugodilo tožbi Mestne občine Ljubljana (MOL), ker na javnem razpisu za sofinanciranje športne infrastrukture leta 2008 za Kolezijo ni dobila sredstev.

Sodišče ministrstvu ni postavilo roka, a imajo po zakonu o upravnem postopku na voljo dva meseca, pravijo na MŠŠ. Marko Kolenc, načelnik oddelka za šport na MOL, je prepričan, da bodo denar dobili. Na razpisu so sicer zaprosili za 1,5 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.