Dva opita pristala na strehi

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Policisti PU Kranj so imeli za praznike precej dela s pijanimi vozniki, ki so povzročili kar nekaj nesreč.
Oglej si celoten članek

Približno petino prometnih nesreč v podaljšanem vikendu so na Gorenjskem povzročili vozniki pod vplivom alkohola. "V petek opoldne se je voznik v Gorenji vasi zaradi nepravilne strani vožnje in velikega vpliva alkohola (0,96 mg/l) z avtomobilom prevrnil na streho in povzročil prometno nesrečo z materialno škodo," z naštevanjem začne Bojan Kos s kranjske policijske uprave. 

Nadaljuje, da je v Kranju dan kasneje voznik med prehitro vožnjo izgubil oblast nad avtomobilom in med zavijanjem trčil v parkirano vozilo drugega udeleženca, po nesreči pa je kraj zapustil. Preizkus alkoholiziranosti je odklonil. 

Foto: PU Kranj Nesreča
V nedeljo ponoči je nesrečo v Križah pri Tržiču po trčenju v podporni zid povzročil še voznik z 0,87 mg/l alkohola, popoldan pa je prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami "V Škofji Loki poleg alkohola (0,87 mg/l) botrovala še neprilagojena hitrost . Med tako vožnjo je voznik začetnik izgubil oblast nad vozilom, trčil v brežino in se z avtomobilom prevrnil na streho," še pove Kos s kranjske policije in doda, da so mu policisti zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog odredili tudi
strokovni pregled.

Foto: PU Kranj Nesreča

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:10 4. Maj 2016.

    in ko mlad neizkušen voznik zapelje na šoder ob cesti...nastane tole

  • 13:30 3. Maj 2016.

    Ne me J.... a ni bila prevelika hitrost ki je vedno vzrok.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.