Dva pobega s kraja nesreče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Velenju in Slovenskih Konjicah sta se včeraj zgodili dve prometni nesreči, v kateri sta povzročitelja pobegnila s kraja dogodka. Policija očividce prosi za informacije.
Oglej si celoten članek

Prva nesreča s pobegom se je zgodila deset minut čez tretjo uro na prehodu za pešce v križišču Liptovske in Oplotniške ulice v Slovenskih Konjicah. Voznik neznanega terenskega vozila je s sprednjim delom vozila zbil 34-letno peško in odpeljal proti Zrečam. Peška se je v prometni nesreči lažje poškodovala.

Druga prometna nesreča s pobegom pa se je le dvajset minut kasneje zgodila v Velenju. Triindvajsetletni kolesar je kolesaril po Partizanski cesti v Velenju, in sicer iz smeri ceste ulice Františka Foita proti Šoštanju.

Ko je pripeljal v neposredno bližino bencinskega servisa na Partizanski cesti, je pravilno prečkal prehod za pešce na izvozu z bencinskega servisa.

 

Tik preden je s kolesom zapeljal na kolesarsko stezo, je za njim v isti smeri pripeljal neznani voznik osebnega avtomobila temne barve znamke VW passat limuzinske izvedbe, so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Ker je neznani voznik neznanega avtomobila vozil preblizu desnemu roba vozišča, je z desnim delom svojega vozila trčil v kolesarja, ki je padel in se poškodoval. Voznik je po trčenju odpeljal naprej po Partizanski cesti v smeri proti Šoštanju, ne da bi nudil pomoč kolesarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.