Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Dva pobega s kraja nesreče

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
V Velenju in Slovenskih Konjicah sta se včeraj zgodili dve prometni nesreči, v kateri sta povzročitelja pobegnila s kraja dogodka. Policija očividce prosi za informacije.

Prva nesreča s pobegom se je zgodila deset minut čez tretjo uro na prehodu za pešce v križišču Liptovske in Oplotniške ulice v Slovenskih Konjicah. Voznik neznanega terenskega vozila je s sprednjim delom vozila zbil 34-letno peško in odpeljal proti Zrečam. Peška se je v prometni nesreči lažje poškodovala.

Druga prometna nesreča s pobegom pa se je le dvajset minut kasneje zgodila v Velenju. Triindvajsetletni kolesar je kolesaril po Partizanski cesti v Velenju, in sicer iz smeri ceste ulice Františka Foita proti Šoštanju.

Ko je pripeljal v neposredno bližino bencinskega servisa na Partizanski cesti, je pravilno prečkal prehod za pešce na izvozu z bencinskega servisa.

 

Tik preden je s kolesom zapeljal na kolesarsko stezo, je za njim v isti smeri pripeljal neznani voznik osebnega avtomobila temne barve znamke VW passat limuzinske izvedbe, so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Ker je neznani voznik neznanega avtomobila vozil preblizu desnemu roba vozišča, je z desnim delom svojega vozila trčil v kolesarja, ki je padel in se poškodoval. Voznik je po trčenju odpeljal naprej po Partizanski cesti v smeri proti Šoštanju, ne da bi nudil pomoč kolesarju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.