Dva ropa črpalk

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Novi vasi na območju Cerknice so v ponedeljek okoli 19. ure oropali bencinski servis. Zamaskiranega storilca, najverjetneje žensko, ki je odnesla nekaj sto evrov, še iščejo, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Neznani storilec oziroma storilka je peš prišel do prostorov bencinskega servisa, kjer je od zaposlene zahteval gotovino. Ker mu zaposlena ni želela izročiti denarja, je sam segel v blagajno in vzel nekaj sto evrov. Nato je s kraja dogodka pobegnil v smeri bližnje pošte, kjer ga je čakalo neznano vozilo, s katerim se je odpeljal neznano kam.

Policija storilca še išče. Po vsej verjetnosti gre za žensko, visoko približno 160 centimetrov in suhe postave. V času storitve je imela na glavi črno pokrivalo iz blaga z izrezom za oči.

Bencinski servis pa so v ponedeljek oropali tudi na Krvavem Potoku pri Kozini, kjer sta neznana moška zvezala uslužbenca na servisu z lepilnim trakom in ju zaprla v skladišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.