Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Dva ropa črpalk

roparka Shutterstock
V Novi vasi na območju Cerknice so v ponedeljek okoli 19. ure oropali bencinski servis. Zamaskiranega storilca, najverjetneje žensko, ki je odnesla nekaj sto evrov, še iščejo, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Neznani storilec oziroma storilka je peš prišel do prostorov bencinskega servisa, kjer je od zaposlene zahteval gotovino. Ker mu zaposlena ni želela izročiti denarja, je sam segel v blagajno in vzel nekaj sto evrov. Nato je s kraja dogodka pobegnil v smeri bližnje pošte, kjer ga je čakalo neznano vozilo, s katerim se je odpeljal neznano kam.

Policija storilca še išče. Po vsej verjetnosti gre za žensko, visoko približno 160 centimetrov in suhe postave. V času storitve je imela na glavi črno pokrivalo iz blaga z izrezom za oči.

Bencinski servis pa so v ponedeljek oropali tudi na Krvavem Potoku pri Kozini, kjer sta neznana moška zvezala uslužbenca na servisu z lepilnim trakom in ju zaprla v skladišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.