Dvakrat poskusili vlomiti v gostinska lokala

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Storilcem v notranjost objektov ni uspelo priti.
Oglej si celoten članek

Včeraj v zgodnjih večernih urah so bili novogoriški policisti obveščeni o poskusu vloma v gostinski lokal v Novi Gorici. "Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec s pomočjo neznanega predmeta skušal vlomiti več vrat gostinskega objekta, vendar mu to ni uspelo. Storilec je nato od nadaljnjega dejanja odstopil in kraj zapustil ter odšel neznano kam," so sporočili policisti.

Včeraj dopoldan so obravnavali vlom še en vlom v prostore gostinskega objekta v Novi Gorici, na Ulici Gradnikove brigade. "Po sedaj zbranih podatkih je nepridiprav tekom noči skušal vlomiti vhodna in stranska vrata, vendar mu v notranjost objekta ni uspelo priti," so še dodali novogoriški policisti.

Občane tako pozivajo, naj več pozornosti namenijo morebitnemu zaznavanju sumljivih oseb in vozil po vaseh oziroma v stanovanjskih soseskah večjih mest. Vse tovrstne informacije lahko krajani sporočijo policistom najbližje policijske postaje oziroma pokličejo na številke policije. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.