Slovenija > Črna kronika
874 ogledov

Dvakrat poskusili vlomiti v gostinska lokala

Policijsko vozilo policija sirena policisti Anže Petkovšek
Storilcem v notranjost objektov ni uspelo priti.

Včeraj v zgodnjih večernih urah so bili novogoriški policisti obveščeni o poskusu vloma v gostinski lokal v Novi Gorici. "Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec s pomočjo neznanega predmeta skušal vlomiti več vrat gostinskega objekta, vendar mu to ni uspelo. Storilec je nato od nadaljnjega dejanja odstopil in kraj zapustil ter odšel neznano kam," so sporočili policisti.

Včeraj dopoldan so obravnavali vlom še en vlom v prostore gostinskega objekta v Novi Gorici, na Ulici Gradnikove brigade. "Po sedaj zbranih podatkih je nepridiprav tekom noči skušal vlomiti vhodna in stranska vrata, vendar mu v notranjost objekta ni uspelo priti," so še dodali novogoriški policisti.

Občane tako pozivajo, naj več pozornosti namenijo morebitnemu zaznavanju sumljivih oseb in vozil po vaseh oziroma v stanovanjskih soseskah večjih mest. Vse tovrstne informacije lahko krajani sporočijo policistom najbližje policijske postaje oziroma pokličejo na številke policije. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.