Slovenija > Črna kronika
27288 ogledov

Tragedija v Kamniku: Do smrti zabodel 34-letno partnerko

Policija uniforma policist Saša Despot
35-letni moški naj bi do smrti zabodel svojo 34-letno partnerko.

Kot so sporočili iz PU Ljubljana, so bili o dogodku v Kamniku obveščeni po 11. uri, 35-letni moški naj bi se odpravil k partnerki, s katero sta v ločitvenem postopku, nato pa jo je med prepirom zabodel z nožem. Umrla je na kraju dogodka, osumljenec pa je pobegnil, a so ga policisti kmalu izsledili in mu odvzeli prostost. 

Več sledi ...

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 9
 • TistoPravo 05:40 01.februar 2021.

  Vrtinec krivic, v katerega je lahko ujeto življenje posameznika...si na samem koncu dovoli, da sodi in si sodi po življenju. Zato, naredite če se le da...dolgi lok, ko prideta do trenutka ko se lahko zgodi da delite krivice, in jih ...prikaži večh sprejemate od okolice. Življenje je namreč predragoceno, da bi ga zapravili za ničvredne krivice!

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 00:43 01.februar 2021.

  Koliko družinskih tragedija v zadnjem času. Kaj mislite, da je razlog? Eksistenčno vprašanje, naveličanost trenutnega stanja,... Res se zdi kot da imamo vsi živce zelo na kratko narejene. Za umor pa smrtna kazen brez pomilostitve!

 • Friderik1950 17:40 31.januar 2021.

  Zelo boleče je, da je takih umorov zadnje čase veliko, pa je predlagati uvedbo smrtne kazni brez procesa za umor ženske do štirideset let.