Dve nesreči med vključevanjem

Foto: Žurnal24 Policisti s PU Murska Sobota bodo danes opravljali meritve hitrosti med Lendavo
V Murski Soboti sta se zaradi nepravilnega vključevanja v promet zgodili dve nesreči. Poleg tega so prijeli tujca, ki je poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo.
Oglej si celoten članek

V obravnavanih prometnih nesrečah sta se dve osebi telesno poškodovali. V Murski Soboti sta zaradi nepravilnega vključevanja v promet trčila dva osebna avtomobila. Pri tem se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Višina škode znaša 5.000 evrov.

V Iljaševcih pa je, prav tako zaradi nepravilnega vključevanja v promet, prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov in tovornega avtomobila. Tudi tam se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Škode je za 5.500 evrov.

Na področju kriminalitete so v Kobilju pri poskusu vloma v nenaseljeno stanovanjsko hišo prijeli tujca. Zoper tujca sledi kazenska ovadba. V Murski Soboti in Lendavi so policisti obravnavali še tatvini ženskih denarnic z denarjem in dokumenti oškodovank.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.