Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Dve nesreči med vključevanjem

Policisti s PU Murska Sobota bodo danes opravljali meritve hitrosti med Lendavo Žurnal24 main
V Murski Soboti sta se zaradi nepravilnega vključevanja v promet zgodili dve nesreči. Poleg tega so prijeli tujca, ki je poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta se dve osebi telesno poškodovali. V Murski Soboti sta zaradi nepravilnega vključevanja v promet trčila dva osebna avtomobila. Pri tem se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Višina škode znaša 5.000 evrov.

V Iljaševcih pa je, prav tako zaradi nepravilnega vključevanja v promet, prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov in tovornega avtomobila. Tudi tam se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Škode je za 5.500 evrov.

Na področju kriminalitete so v Kobilju pri poskusu vloma v nenaseljeno stanovanjsko hišo prijeli tujca. Zoper tujca sledi kazenska ovadba. V Murski Soboti in Lendavi so policisti obravnavali še tatvini ženskih denarnic z denarjem in dokumenti oškodovank.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.