Dve osebi umrli v požaru

Foto: Sobotainfo.com požar Benedikt Foto: Sobotainfo.com požar Benedikt Foto: Sobotainfo.com požar Benedikt
V stanovanjski hiši v Spodnji Bačkovi v Občini Benedikt v Slovenskih goricah je danes okoli 4. ure izbruhnil požar.
Oglej si celoten članek

Objekt je popolnoma uničen, pri tem pa sta umrli dve osebi. Najverjetneje gre za starejši par, ki je živel v tej hiši. Po dosedanjih ugotovitvah je tuja krivda za požar izključena.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, je zagorelo na leseni stanovanjski hiši v velikosti okoli osem krat 10 metrov. Gasilci so se z ognjem borili nekaj ur, preden so ga pogasili.

Hiša je v požaru v celoti zgorela. Materialna škoda po ocenah policije znaša okoli 30.000 evrov.

V požaru sta umrli dve osebi. Domnevno gre za zakonca, stara 81 in 91 let, ki sta živela v tej hiši. Kriminalisti njuno identiteto še potrjujejo.

Z ogledom kraja požara in zbiranjem obvestil so kriminalisti ugotovili, da je v omenjeni hiši sprva prišlo do dimniškega požara, ki pa se je iz dimnika prenesel v notranjost hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.