Dvominutni intervju

Foto: Žurnal24 Maria se je v prispevku sprehajala po Ljubljani in "podkupovala" Slovence.
Od napovedanega 40-minutnega intervjuja je Maria predvajala le dvominutni prispevek.
Oglej si celoten članek
 
 

Veseli smo, da ima oddaja visoko gledanost, saj smo lahko tako širši finski javnosti predstavili vsaj del odgovora na absurdne obtožbe.

Urad vlade za informiranje

 
"Intervju traja približno 40 minut, predsednik vlade pa seveda govori o zadevi Patria," so nam v sredo, na dan predvajanega intervjuja, povedali na uradu vlade za informiranje.

Izkazalo pa se je, da so v finski zabavni oddaji Maria! objavili le krajši, šaljiv prispevek o Sloveniji in njenih podkupovalnih navadah. Intervju s premierjem je v končni oddaji trajal le slabi dve minuti.

Visoka gledanost
"Bili smo seznanjeni s tem, da je oddaja sestavljena iz resnega in zabavnejšega dela," so nam sporočili z vladnega urada za informiranje. "V okviru prvega je tako v prejšnji oddaji nastopila finska ministrica za izobraževanje in raziskave Sari Sarkomaa. Nekaj podobnih oddaj sicer najdete tudi na naši komercialni televiziji," so še povedali na uradu.



Glede gledanosti so na uradu povedali: "Veseli smo, da ima oddaja visoko gledanost, saj smo lahko tako širši finski javnosti predstavili vsaj del odgovora na absurdne obtožbe iz oddaje Resnica o Patrii."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.