Slovenija
4 ogledov

Dvominutni intervju

Maria se je v prispevku sprehajala po Ljubljani in "podkupovala" Slovence. Žurnal24 main
Od napovedanega 40-minutnega intervjuja je Maria predvajala le dvominutni prispevek.
 
 

Veseli smo, da ima oddaja visoko gledanost, saj smo lahko tako širši finski javnosti predstavili vsaj del odgovora na absurdne obtožbe.

Urad vlade za informiranje

 
"Intervju traja približno 40 minut, predsednik vlade pa seveda govori o zadevi Patria," so nam v sredo, na dan predvajanega intervjuja, povedali na uradu vlade za informiranje.

Izkazalo pa se je, da so v finski zabavni oddaji Maria! objavili le krajši, šaljiv prispevek o Sloveniji in njenih podkupovalnih navadah. Intervju s premierjem je v končni oddaji trajal le slabi dve minuti.

Visoka gledanost
"Bili smo seznanjeni s tem, da je oddaja sestavljena iz resnega in zabavnejšega dela," so nam sporočili z vladnega urada za informiranje. "V okviru prvega je tako v prejšnji oddaji nastopila finska ministrica za izobraževanje in raziskave Sari Sarkomaa. Nekaj podobnih oddaj sicer najdete tudi na naši komercialni televiziji," so še povedali na uradu.



Glede gledanosti so na uradu povedali: "Veseli smo, da ima oddaja visoko gledanost, saj smo lahko tako širši finski javnosti predstavili vsaj del odgovora na absurdne obtožbe iz oddaje Resnica o Patrii."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.