Eden se je vmešal v obravnavo nesreče, drugi napadel zdravstvenega delavca

Foto: Žurnal24 main Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti čez dan opravljali na relaciji Gornja
Vmešal se je v obravnavo prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

"Včeraj pozno popoldan sta v Tržiču na križišču zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčila dva osebna avtomobila. Nastala je samo materialna škoda na vozilih, sam dogodek ne bi bil nič posebej izstopal, če se v obravnavo prometne nesreče ne bi vmešal naključen občan, ki je z nedostojnim vedenjem proti policistom iz ljubega miru na kraju začel kršiti javni red,"  so sporočili s kranjske policijske uprave. Tržičan se je umiril šele po stopnjevanju ukrepov policistov, ki so zaradi več kršitev proti njemu uvedli prekrškovni postopek.

Kranjčan pa je želel kar obračunati z zdravstvenim delavcem, ki je prišel na pomoč. "V Kranju pa so policisti obravnavali prijavo domnevno povzročene poškodbe mošku na javnem kraju, ki je v intervenciji policistov in pri nudenju prve pomoči želel fizično obračunati z zdravstvenim delavcem," poročajo policisti. Policist je napad preprečil z uporabo prisilnih sredstev, a se občan ni in ni pomiril, zato so ga pridržali. Bil je pod vplivom alkohola. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.