Slovenija
328 ogledov

Eden se je vmešal v obravnavo nesreče, drugi napadel zdravstvenega delavca

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti čez dan opravljali na relaciji Gornja Žurnal24 main
Vmešal se je v obravnavo prometne nesreče.

"Včeraj pozno popoldan sta v Tržiču na križišču zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčila dva osebna avtomobila. Nastala je samo materialna škoda na vozilih, sam dogodek ne bi bil nič posebej izstopal, če se v obravnavo prometne nesreče ne bi vmešal naključen občan, ki je z nedostojnim vedenjem proti policistom iz ljubega miru na kraju začel kršiti javni red," so sporočili s kranjske policijske uprave. Tržičan se je umiril šele po stopnjevanju ukrepov policistov, ki so zaradi več kršitev proti njemu uvedli prekrškovni postopek.

Kranjčan pa je želel kar obračunati z zdravstvenim delavcem, ki je prišel na pomoč. "V Kranju pa so policisti obravnavali prijavo domnevno povzročene poškodbe mošku na javnem kraju, ki je v intervenciji policistov in pri nudenju prve pomoči želel fizično obračunati z zdravstvenim delavcem," poročajo policisti. Policist je napad preprečil z uporabo prisilnih sredstev, a se občan ni in ni pomiril, zato so ga pridržali. Bil je pod vplivom alkohola.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice