Eksplozija v Radovljici, umrle naj bi tri osebe

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V času eksplozije so bile v objektu tri osebe.
Oglej si celoten članek

"Kriminalisti na območju Radovljice obravnavajo eksplozijo v objektu, ki po prvih podatkih ni v funkciji," je sporočil Bojan Kos s PU Kranj. "Med eksplozijo so bile v objektu tri osebe. V drugih objektih ni prišlo do ogrožanja."

Eksplozija se je zgodila v delavnici, ki ni delovala. "V njej so se hudo poškodovale tri osebe, ki so na kraju umrle," je še pojasnil Kos. "Gre za odrasle osebe."

Eksplozija ni povzročila požara. "Gasilci so na kraju izklopili vodo in elektriko, kriminalisti pa so opravili prvi del ogleda," so razložili pri PU Kranj. "Okoliščine kažejo, da je eksplodiralo v okolici peči na trda goriva. Vzrok še ni znan."

Krimilisti so ogled kraja danes prekinili in ga bodo nadaljevali jutri.

Nastala je vecja materialna skoda.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:05 6. Februar 2021.

    Peč je na trda goriva . Kaj lahko tu eksplodira ? Nič , razen če si niso pomagali za boljši …

  • 18:50 5. Februar 2021.

    Peč je širok pojem: krušna peč, kamin, električna peč, plavž, kuhinjska pečica, industrijska peč, peč za centralno ogrevanje (plin, kurilno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.