Eksplozija v turškem letovišču Alanya

Foto: Žurnal24 Alanya je priljubljena tudi med slovenskimi turisti. (Foto: Shutterstock)
Znano turško obmorsko letovišče Alanya je pretresla eksplozija. Dva človeka sta bila ranjena. Ta turistična destinacija je sicer zelo priljubljena tudi med Slovenci.
Oglej si celoten članek

Po poročanju turške tiskovne agencije Anatolia sta bila pri tem ranjena dva človeka. Omenjeno letovišče je sicer zelo priljubljeno pri nemških in ruskih turistih.

Aranžmaje v Alanyi ponujajo tudi slovenske turistične agencije, zato smo se obrnili na slovensko zunanje ministrstvo. Kot so tam povedali za zurnal24.si, slovensko veleposlaništvo v Turčiji o tem še preverja informacije. Več bo tako znanega jutri.

Glede na poročila medijev, da sta bili ranjeni dve Danki, ki se že zdravita v lokalni bolnišnici, pa je bolj malo verjetnosti, da bi bil v eksploziji ranjen kakšen Slovenec.

Do eksplozije je prišlo na nekem parkirišču v mestu Alanya na jugu turške province Antalya. Sprva so domnevali, da je eksplodirala bomba, kasneje pa se je izkazalo, da je razneslo plinsko jeklenko.

Pri tem sta bila ranjena dva človeka, delno uničena sta bila dva avtomobila in eno motorno kolo. V okoliških stavbah pa so bila razbita stekla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.