Enaindvajsetim rešili stanovanjsko stisko

Jesenice. Občina predala ključe stanovanj stanovanjskega sklada na Cesti Franceta Prešerna.
Oglej si celoten članek

Neprofitna. “Zelo hitro smo dobili ključe, čakali smo osem mesecev. Dobili smo dvosobno stanovanje, tako da smo zelo zadovoljni. Prej smo stanovali v majhnem najemniškem stanovanju, polnem vlage, sploh ni primerjave s tistim pajzljem,” je po prevzemu ključev novega stanovanja na Cesti Franceta Prešerna povedal Selvedin Kukić, eden od srečnih prejemnikov neprofitnih stanovanj, in dodal, da se bo njegova petčlanska družina še danes začela seliti.

Jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger je pojasnil, da so trem družinam predali ključe praznih stanovanj stanovanjskega sklada predvčerajšnjim, 16 včeraj dopoldne, še dve družini pa sta jih prevzeli popoldne, tako da so skupno rešili stanovanjsko problematiko 21 družin; največja od teh ima kar sedem članov.

Še 170 prosilcev
“V bodoče pričakujem tudi stanovanja na območju Hrenovice, saj je cilj, da prazna stanovanja damo v uporabo. Na stanovanja po podatkih zadnjega razpisa čaka še okoli 170 prosilcev,” je dodal Mencinger.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.