Enajst mrtvih v karaoke centru

Foto: Žurnal24 Vzrok požara še ni znan.
V požaru v nekem karaoke centru v severnokitajskem mestu Chengdu v provinci Hebei je po do zdaj znanih podatkih umrlo najmanj 11 ljudi.
Oglej si celoten članek

Po poročanju državnega kitajskega radia naj bi požar iz neznanega vzroka izbruhnil v zgodnjih jutranjih urah, med mrtvimi pa naj bi bilo deset delavcev in lastnik lokala. Dva sta jo odnesla s poškodbami.

Kitajska tiskovna agencija Xinhua je sprva poročala, da je požar izbruhnil v karaoke centru, imenovanem Gedu Love Song Hall. Kot se je izkazalo pozneje, je v mestu Chengdu samo en karaoke center, ki se imenuje Huadu Love Song Hall, tam pa se je na telefonski klic odzvala ženska, ki o požaru ni vedela ničesar, v ozadju pa je bilo mogoče slišati prepevanje.

Kitajska se v zadnjem času pogosto spopada s požari na javnih mestih, ki večkrat zahtevajo smrtne žrtve, izbruhnejo pa največkrat zaradi neupoštevanja varnostnih standardov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.