Enoletnik ostaja v UKC Ljubljana

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Predkazenski postopek glede suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti v teku.
Oglej si celoten članek

Enoletni otrok, ki so ga v soboto popoldne iz Beltincev prepeljali v murskosoboško bolnišnico in nato s helikopterjem v UKC Ljubljana, ostaja na zdravljenju v UKC Ljubljana, so sporočili s policije. Otrok se je utapljal v domačem otroškem bazenu.

Slovenija Utopitev v domačem bazenu, borijo se za življenje enoletnika

Kot sporočajo z murskosoboške policijske uprave, predkazenski postopek še poteka. Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota še zbirajo obvestila glede suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. 

Otrok se je utapljal na domačem dvorišču dvorišču v otroškem bazenu. Starši so otroka potegnili iz vode in poklicali nujno medicinsko  pomoč, še pojasnjujejo na policiji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.