Enota zavoda ostaja v Posavju

Foto: Žurnal24 Direktor krške območne enote Iztok Starc pravi, da obstoj enot varuje statut, sp
Načrti. Zavod za zdravstveno zavarovanje je razmišljal o ukinitvi območnih enot, a je projekt ustavljen.
Oglej si celoten članek

“Takšnih načrtov in razmišljanj na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) ni,” se je na naše vprašanje, ali bo Posavje res izgubilo svojo območno enoto v Krškem, odzval Damjan Kos, zadolžen za stike z javnostmi na zavodu.

Projekt začasno ustavljen
V Posavju so se namreč pojavile govorice, da utegne pokrajina poleg policije in porodnišnice izgubiti tudi to območno enoto. 
Da pa se je o ukinjanju območnih enot že govorilo, je potrdil direktor območne enote Iztok Starc. “ZZZS je lani pristopil k projektu prenove procesov, s čimer naj bi dosegel čim večje zadovoljstvo strank in zaposlenih,” je povedal Starc in dodal: “Predlog je sprva predvideval ukinitev vseh območnih enot, ne le krške, a je bil pozneje zaradi nasprotovanja območnih enot spremenjen tako, da ni več predvideval ukinjanja enot, projekt pa je začasno ustavljen.” Zaradi zahtev po zmanjšanju zaposlenosti za en odstotek vsako leto pa se po Starčevih besedah centralizacija kadrov 
nadaljuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.