To je razlog, da Erika Žnidaršič ni vodila Tarče

Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Zaradi viroze je skoraj brez glasu.
Oglej si celoten članek

"Vsem, ki spremljate oddajo Tarča, se opravičujem, ker me nocoj ne bo z vami in z mojo novinarsko ekipo. Redko se je mi je zgodilo, zdi se mi, da v sedmih letih enkrat samkrat, ampak žal sem zaradi viroze skoraj brez glasu in v dokaj slabi koži," je pred oddajo sporočila na Facebooku.

xxx

Nadomestil jo je njen sodelavec in voditelj Odmevov, Igor E. Bergant

Nocojšnja tema v Tarči je bila vojna na Bližnjem vzhodu, ki je razdelila tudi slovensko politiko, saj Levica zahteva ukrepe proti Izraelu in obsodbo genocida, največja opozicijska stranka SDS pa ustavitev financiranja Palestincev.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 18:42 28. Februar 2024.

    Mene resnično zanima, kakšne so Logarjeve zasluge za narod in državo, da pristaja na prvem mestu. A se je Narodu …

  • 06:56 23. Februar 2024.

    Mene pa predvsem nekaj zanima. Ali je v Sloveniji res toliko potencialnih morilcev, ki podpirajo našega ljubega brezdelnega Logarja? Mimogrede …

  • 23:37 22. Februar 2024.

    Bergant je profič!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.