Slovenija
78017 ogledov

To je razlog, da Erika Žnidaršič ni vodila Tarče

Erika Žnidaršič MMC RTV SLO
Zaradi viroze je skoraj brez glasu.

"Vsem, ki spremljate oddajo Tarča, se opravičujem, ker me nocoj ne bo z vami in z mojo novinarsko ekipo. Redko se je mi je zgodilo, zdi se mi, da v sedmih letih enkrat samkrat, ampak žal sem zaradi viroze skoraj brez glasu in v dokaj slabi koži," je pred oddajo sporočila na Facebooku.

Nadomestil jo je njen sodelavec in voditelj Odmevov, Igor E. Bergant

Nocojšnja tema v Tarči je bila vojna na Bližnjem vzhodu, ki je razdelila tudi slovensko politiko, saj Levica zahteva ukrepe proti Izraelu in obsodbo genocida, največja opozicijska stranka SDS pa ustavitev financiranja Palestincev.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 18:42 28.februar 2024.

    Mene resnično zanima, kakšne so Logarjeve zasluge za narod in državo, da pristaja na prvem mestu. A se je Narodu res povsem Sfuzlalo??? Zame je povsem navaden fič-firič v vseh pomenih te besedne zveze.

  • leonardo 06:56 23.februar 2024.

    Mene pa predvsem nekaj zanima. Ali je v Sloveniji res toliko potencialnih morilcev, ki podpirajo našega ljubega brezdelnega Logarja? Mimogrede sem videl njegovo izjavo o Izraelu in Palestincih. Prav nič ga ne ganejo jokajoči otroci in njihove žalostne oči ob ...prikaži več pobijanju le teh s strani Izraelcev. Na isti strani je kot JJ in se gre nekega dobrega moža za vse. Kaj če bi bili to njegovi otroci? Na lestvici priljubljenosti pa LOGAR? prvi.

  • Kmodri_ 23:37 22.februar 2024.

    Bergant je profič!