Erjavec: SD ima srečo, jaz tega kot premier ne bi gledal!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Koalicija je po besedah prvaka DeSUS Karla Erjavca trdna, kar zadeva DeSUS. Je pa oster do SD, ki jo je tudi premier Miro Cerar označil za dvolično.
Oglej si celoten članek

SD ima veliko srečo, da nisem predsednik vlade, tega ne bi gledal, pravi Erjavec, a razlogov za prekinitev sodelovanja ne vidi.

Tudi do nedavnih Cerarjevih besed, da drugi obvladujejo državo, je bil oster in je dejal, da če je temu tako, sta kriva vlada in parlament, ki očitno sprejema zakone, ki omogočajo interesnim skupinam močne vplive.

Če želi predsednik vlade karkoli spremeniti, pa se po Erjavčevih ocenah takoj pozna na javnomnenjskih anketah. A te niso odraz volilnega razpoloženja, pač pa se z njimi ustvarja javno mnenje. S tem se želi zlasti vplivati na politike, da zadev ne bi skušali spreminjati, je prepričan.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 07:33 13. Julij 2016.

    klovn je klovn in klovna volijo klovni.

  • 00:41 12. Julij 2016.

    Mi tebe klovnosto budalo , ki je odstopila že z skoraj vseh ministrskih mest ne želimo gledati že najmanj 10 …

  • 22:09 11. Julij 2016.

    A za tega klovna ne najdejo kakega pijanega jagra. ???<br />Še zdaj sem mnenja, da morata dve stranki z največjo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.