Slovenija
22 ogledov

Erjavec: SD ima srečo, jaz tega kot premier ne bi gledal!

Karel Erjavec Saša Despot
Koalicija je po besedah prvaka DeSUS Karla Erjavca trdna, kar zadeva DeSUS. Je pa oster do SD, ki jo je tudi premier Miro Cerar označil za dvolično.

SD ima veliko srečo, da nisem predsednik vlade, tega ne bi gledal, pravi Erjavec, a razlogov za prekinitev sodelovanja ne vidi.

Tudi do nedavnih Cerarjevih besed, da drugi obvladujejo državo, je bil oster in je dejal, da če je temu tako, sta kriva vlada in parlament, ki očitno sprejema zakone, ki omogočajo interesnim skupinam močne vplive.

Če želi predsednik vlade karkoli spremeniti, pa se po Erjavčevih ocenah takoj pozna na javnomnenjskih anketah. A te niso odraz volilnega razpoloženja, pač pa se z njimi ustvarja javno mnenje. S tem se želi zlasti vplivati na politike, da zadev ne bi skušali spreminjati, je prepričan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • mrki 07:33 13.julij 2016.

    klovn je klovn in klovna volijo klovni.

  • Žurnalček 00:41 12.julij 2016.

    Mi tebe klovnosto budalo , ki je odstopila že z skoraj vseh ministrskih mest ne želimo gledati že najmanj 10 let , pa se kar vsakić sileš zraven !

  • Zmago 22:09 11.julij 2016.

    A za tega klovna ne najdejo kakega pijanega jagra. ???Še zdaj sem mnenja, da morata dve stranki z največjo podporo obvezno skleniti koalicijo in take smrdljive picajzlne kot je ta zbrcat ven. Al' dela sranje al' izsiljuje oz. se ...prikaži več celo norca dela s ponudbo odstopa.