Facebook daje nostalgija

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Marsikdo se sprašuje, zakaj je sliko profila večine njegovih Facebook prijateljev nadomestil risani junak. Cilj spremembe je na Facebook prinesti spomine na risanke iz otroštva.
Oglej si celoten članek

Socialno omrežje Facebook so preplavili risani junaki. Čeprav je pobuda za Facebook "brez človeških obrazov" zaokrožila že 10. novembra in naj bi se iztekla jutri, je med slovenskimi uporabniki omrežja poln razcvet dočakala v teh dneh.

Uporabniki, ki se spominjajo "dobrih starih časov", so svoje fotografije nadomestili z risanimi junaki. Gotovo se še spomnite Gargamela in Smrkcev, palčka Smuka, Hrabrega miška, Stripyja, Maje in Vilija ter številnih drugih.

Facebook večkrat "podleže" akcijam svojih uporabnikov, ki v svoj status zapišejo stanje, ki nekaj sporoča samo ženskam ali samo moškim ali nekomu tretjemu. Uporabniki trendu načeloma sledijo in tokrat ni nič drugače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.