Slovenija
13 ogledov

Facebook daje nostalgija

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Marsikdo se sprašuje, zakaj je sliko profila večine njegovih Facebook prijateljev nadomestil risani junak. Cilj spremembe je na Facebook prinesti spomine na risanke iz otroštva.

Socialno omrežje Facebook so preplavili risani junaki. Čeprav je pobuda za Facebook "brez človeških obrazov" zaokrožila že 10. novembra in naj bi se iztekla jutri, je med slovenskimi uporabniki omrežja poln razcvet dočakala v teh dneh.

Uporabniki, ki se spominjajo "dobrih starih časov", so svoje fotografije nadomestili z risanimi junaki. Gotovo se še spomnite Gargamela in Smrkcev, palčka Smuka, Hrabrega miška, Stripyja, Maje in Vilija ter številnih drugih.

Facebook večkrat "podleže" akcijam svojih uporabnikov, ki v svoj status zapišejo stanje, ki nekaj sporoča samo ženskam ali samo moškim ali nekomu tretjemu. Uporabniki trendu načeloma sledijo in tokrat ni nič drugače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.